Clairvoyance-birgitte

Clairvoyance - Afdøde kontakt - Rensning af huse - Sten & krystaller

Clairvoyance-birgitte

Gæstebog

Skriv et nyt indlæg i min gæstebog

 
 
 
 
 
 
 
Felter markeret med * er obligatoriske.
Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.
Det er muligt, at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
1 indlæg.
Anonym Anonym skrev den 21. maj 2020 kl. 17:51:
Se hvad en kunde skrev til mig ? ( har fået lov og dele det med jer) ?❤️ Ved du godt jeg føler mig så tryg ved dig og dine budskaber. Samt jeg synes du mega god ♥️ Jeg har fra, start af altid stolet på dine budskaber og gået med dem. ♥️ Men også følt tryghed i dem ♥️ Jeg vender gerne tilbage ♥️

Merle skrev en e-mail den 21. oktober 2017
Jeg har haft glæden af clairvoyance hos Birgitte. Hun er hjertevarm, lyttende, og kan give en løftet pegefinger (på vegne af dem der kontakter hende). Jeg fik besked på at alt nok skulle gå, og det ser ud til at lysne for mig (det er allerede startet).
Vi snakkede også om både forskellige taro-/engle kort og så på hendes mange fine krystaller (som jeg også købte lidt af).
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har været hos Birgitte.


Gitte skrev en e-mail den 14. september 2016
Jeg har haft en fantastisk dejlig eftermiddag Hos Birgitte. Jeg fik clairvoyanse .
Havde så mange løse ender arbejde og bolig. Det kom hurtigt og præcis .hvofor det er som det er og hvad jeg kan gøre ved det.
Min far kom også forbi jeg fik nogle råd fra ham også . Noget som kun jeg ved så derfor ikke i tvivle om at det var min far .
Birgitte er rigtig god til at formidle hvad der sker i det ubevidste . Når hun sagde det så var det en øjne åbner og pludselig forstod jeg hvorfor det er som det er og kan så gøre noget ved det.
Kan kun anbefale Birgitte.


Shadi skrev en e-mail den 13. marts 2016
Birgitte er både: En fantastisk dygtig Clairvoyant og et meget empatisk/hjertevarmt menneske. Jeg kan varmt anbefale Birgitte.


Helene Baran skrev en e-mail 27. oktober 2015
Havde en fantastisk oplevelse i går efter at have været hos Birgitte. Jeg lider af ptsd hvilket Birgitte ik ved noget om. Mit hoved er forvirret og tankemyldret driller mig. Jeg fik svar på en masse følelsesmæssige ting som helt klart har skabt ro i mit hoved. Jeg ved nu hvad vej jeg skal gå videre og har fået troen tilbage på livet og at jeg er på rette vej. Min tro på mig selv forsvandt i den grad da jeg blev forladt i januar og var tvunget til at sætte mit hus til salg. Men efter samtalen i går med Birgitte har jeg nu et helt andet mod på at starte et nyt liv i en anden by. Det at få bekræftet at mit liv har været urimelig hårdt ved mig giver mig på finurlig vis en tro på at jeg faktisk duer til noget for jeg har trods alt klaret mig og skal nok gøre det igen.
Tak til Birgitte for de råd hun gav mig med og de tanker det satte igang. Vil klart anbefale hende til andre. Det bliver nok ikke sidste gang jeg spørger hende til råds.


Elisabeth Petersen skrev den 17. oktober 2015
Birgitte er den dygtigste clairvoyant jeg nogensinde har mødt. Hendes fejlmargen er minimal og hendes evne til at se ind til problemets kerne er næsten skræmmende. Ved afdødekontakt er beskrivelsen af afdøde meget præcis. Der blev brugt ord som det kun var mig der vidste at afdøde havde sagt. Husrensningen gik godt og afdøde har ikke generet os siden.
Tak Birgitte.


Dorte skrev i en mail den 16. oktober 2015
Jeg er så taknemmelig over når du hjælpe mig. Du er super dygtig


Birgitte skrev den 10 oktober 2015
Jeg kan varmt anbefale Birgitte hun er rigtig dygtig både til clairvoyance og afdødekontakt. En empatisk og dejlig person ❤