Clairvoyance-birgitte

Clairvoyance - Afdøde kontakt - Rensning af huse - Sten & krystaller

Clairvoyance-birgitte

Clairvoyance

Clairvoyance-birgitte-klarsyn

Clairvoyance kaldes også for klarsyn.

Jeg kan få nogle beskeder til dig, som du ikke er klar over via din underbevidsthed

Forudsat at du gerne vil vide det, kan beskederne f.eks. handle om hvor du er på vej hen lige nu? Og hvad kan du så evt. gøre for at undgå det, hvis det er noget du skal vide.

En meget stor del af clairvoyance er for mig følelser. Min form for clairvoyance er at jeg får en følelse i kroppen og hvis du giver mig lov, kan jeg mærke hvad er det der sker – hvordan har du det rent personligt og jeg får beskeder til dig, lige der hvor du befinder dig nu.

Clairvoyance kan bruges i forbindelse med alle livets udfordringer. Det er dig der bestemmer hvad det er vi skal arbejde med.

Min styrke er clairvoyance i relationer/forhold. Når frustrationerne opstår, kan jeg mærke hvad det er der går galt. I de fleste tilfælde beror det på misforståelser – man taler forbi hinanden – eller slapper af i hinandens selskab og får ikke formidlet det man burde.

Tit har vi kæmpe forestillinger om hvad den anden tænker og gør – vi danner os billeder ud fra det vi kender i stedet for at holde det hjemme hos os selv og finde ud af hvad vi selv kan gøre.

Jeg er den der formidler de budskaber der er til dig, som universet mærker.

Klik her for at kontakte mig nu…

.